Werkwijze

Informatie of afspraak maken? WHATSAPP ons gewoon even en we reageren altijd snel!

WhatsApp ons met je idee, vragen of om een afspraak te maken

Bij Tattoo Studio WhiteDog werken we alleen op afspraak. Je kunt bij je boeking direct een voorkeursdatum en tijd opgeven maar je kunt ons ook gewoon even WHATSAPPEN of  mailen. De reden hiervoor is dat onze artists zo min mogelijk gestoord worden tijdens de tattoo sessie en je exclusief elke minuut van je sessie de aandacht krijgt die je verdient en waar je voor betaald.

Bij je bericht kun je aangeven wat je wensen zijn, de stijl, de plaats, grootte (bij benadering) en kleuren van de tatoeage. Wij zullen je wensen en idee bekijken en direct reageren op je bericht.  

Als je nog geen concreet idee hebt en we moeten een ontwerp voor je maken, doen we dit direct bij aanvang van je sessie in samenspraak met jou.  We werken met de allernieuwste digitale ontwerp technieken waarmee we razendsnel en direct in overleg met jou, het ontwerp kunnen aanpassen totdat het jouw perfecte ontwerp is. Terwijl de artist het stencil/ontwerp voorbereid kun je in een ontspannen sfeer even wachten in onze wachtruimte onder het genot van een hapje en een drankje, ook is er in onze moderne studio surround muziek en hebben we overal Netflix waar je naar keuze je favoriete serie of films kunt kijken om het je zo aangenaam mogelijk te maken. Als je zelf al een ontwerp hebt, maken we daar direct het stencil van. 

DE ALLERNIEUWSTE TECHNIEKEN

Tattoo WhiteDog artists werken alleen maar met de allerbeste en meest moderne machines, naalden en inkt. We zijn uitgebreid gekeurd door de GGD en gecertificeerd op hygiëne gebied, dit wordt stipt opgevolgd om 100% hygiene te garanderen voor onze klanten. Ook i.v.m. Corona hebben we aangepaste hygiëne regels welke we bij persoonlijke opvang met je doornemen. Ben je ziek of heb je verschijnselen, neem dan contact met ons op om je afspraak te verplaatsen.

TARIEVEN AFHANKELIJK VAN…

Onze tarieven zijn mede afhankelijk van de grootte, complexiteit, kleuren die je kiest en de ervaring van de betreffende artist. In ons online boekingsyteem vindt je alle uurtarieven, je mag ons ook WHATSAPPEN en je wensen delen zodat we een passende prijs kunnen afgeven. Na je boeking dien je een kleine aanbetaling te doen, de verdere informatie ter voorbereiding en details ontvang je in de bevestigingsmail. Je kunt je boeking binnen 24 uur na het boeken nog kosteloos annuleren, daarna brengen wij de aanbetaling in rekening omdat onze artists anders stilstaan terwijl de kosten doorlopen.

Bij het verzetten/verplaatsen van je afspraak, blijft je aanbetaling staan. Verplaatsen van je afspraak kan alleen tot 2 weken voor de afgesproken datum.
Bij “No show” krijg je je aanbetaling niet terug. Onze artists komen speciaal naar NL en afspraken zijn zeer gewild dus hier kunnen wij geen uitzonderingen in maken.

Tussentijdse vragen bij voorkeur mailen naar info@tattoowhitedog.nl of WHATSAPPEN naar nummer 0644436361.

Kort samengevat:

 Je boekt direct online of via WHATSAPP -snel reactie!
 Je ontvangt een duidelijke bevestigingsmail
 In de mail vindt je alle benodigde informatie en instructies ter voorbereiding
 je ontvangt per email de exclusieve tattoo WhiteDog tips om je sessie en het genezingsproces zo comfortabel mogelijk te laten verlopen
 Wij overleggen met de artist je tattoo en sessietijd en nemen indien nodig contact met je op
 Je komt naar de afspraak en kunt gratis bij ons direct voor de deur parkeren
 Na de sessie kun je afrekenen per pin 
 Na de behandeling ontvang je van ons uitgebreide nazorg instructies

Heb je vragen of wensen? Neem dan gerust contact met ons op, WHATSAPP of mail ons gewoon even.

Wil jij de ALLERMOOISTE TATOEAGE? Kom dan naar Lage Mierde! GRATIS VOOR DE DEUR PARKEREN - Bekijk ons werk en oordeel zelf!

NL EN