Wij zijn overgenomen door TattooStudio D-Artist

realistische tatoeage leeuw
realistische tatoeage Joker

Tattoo verwijderen

Tattoo verwijderen kan nu pijnloos

Een tattoo verwijderen vergt de nodige kennis. Je hebt ooit een tatoeage laten zetten en hebt daar nu spijt van. Nu is er de mogelijkheid om je tattoo te verwijderen met laseren. Een tattoo laseren doet behoorlijk pijn. Ook ontstaat er regelmatig littekenweefsel door een tatoeage te laseren. Het kan de huid zelfs beschadigen. 

Een tatoeage verwijderen hoeft geen pijn te doen. Je zult nu vast denken, hoe werkt dat dan? Lees dan even verder over tattoo verwijderen met de nieuwste methode bij Tattoo Studio WhiteDog.

Zie ook tatoeage verwijderen Tilburg, tatoeage verwijderen Eindhoven, tatoeage verwijderen Breda en tatoeage verwijderen Den Bosch.

Je tatoeage verwijderen zonder pijn

Een tattoo verwijderen hoeft echt geen pijn te doen zoals iedereen zegt. Bij Tattoo Studio WhiteDog werken we sinds 2020 met de allernieuwste tattoo verwijderings techniek. Deze tattoo verwijderings methode is geheel pijnloos en door de EU gecertificeerd. Het product is volgens de allerhoogste kwaliteitsnormen geproduceerd. 

Een tattoo verwijderen gebeurd uiterst professioneel. Hoe doen we dat dan? We werken met een remover om je tattoo te verwijderen. Hiermee kunnen we de tatoeage prima verwijderen of een heel stuk lichter maken. Als je tattoo lichter is, is deze makkelijker te verbergen door een nieuwe tatoeage. Kijk ook eens bij de FAQ.

Hoe werkt deze tattoo verwijdering methode?

tattoo verwijderen
Tatoeage verwijderen nu pijnloos

Het is een remover van bepaalde oxides en metalen. Deze zijn in een speciale formule verwerkt. Deze formule trekt de pigmenten en inkt aan. Dit kan worden toegepast bij zowel tattoos als permanente make-up. Deze remover trekt bij elke tattoo behandeling de inkt of het pigment verder omhoog uit de huid. Zo gaat het tatoeage verwijderen in zijn werk met de remover techniek.

Het resultaat 

Na een aantal behandelingen is de tattoo verdwenen of bijna niet meer te zien. Wanneer de remover in aanraking komt met de inkt worden de pigmenten geabsorbeerd en naar de oppervlakte van de huid geduwd. Een tattoo verwijderen vergt dus wel enig geduld!

Het resultaat van een tatoeage verwijderen is mede afhankelijk van welke inkt of pigment is gebruikt. Informeer naar de mogelijkheden en neem even Contact met ons op. Voor PMU verwijderen kijk dan op http://www.permanentemakeupbrabant.nl.

De voordelen van een tattoo verwijderen op een rijtje:

  •        Ook groene of grijs geworden tattoos, veroorzaakt door het laseren, kunnen verwijdert worden;
  •        Onze remover haalt alle kleuren en pigmenten weg;
  •         Geen huidbeschadiging bij tattoo verwijdering met de remover;
  •         De tatoeage verwijderen met de remover techniek is pijnloos;
  •          Geen wenkbrauwen scheren bij PMU;
  •          Lagere kosten t.o.v. laseren;
  •          Permanente make-up kan ook lichter gemaakt worden met remover;
  •          Tattoos kunnen lichter gemaakt worden zodat deze makkelijker te coveren zijn;
  •          Tattoo verwijdering kan op het hele lichaam toegepast worden;
  •          Voor zowel inkt als PMU pigmenten. 

Tatoeage verwijderen
NL EN
×

 

Hi!

Voor vragen klik hieronder op ons nummer!

×