Tattoo studio Valkenswaard

ONZE STUDIO IS GELEGEN IN LAGE MIERDE, SLECHTS 35 MINUTEN RIJDEN VANAF VALKENSWAARD, gratis voor de deur parkeren

WAAROM KIEZEN VOOR TATTOO STUDIO VALKENSWAARD?

Mensen van alle leeftijden, zowel jong als oud, kiezen er in Nederland voor om een of meer tattoos op hun lichaam te laten plaatsen. In het zuiden van Nederland kun je jouw tattoo goed laten plaatsen door Tattoo Studio nabij Valkenswaard, de regionale tattoo-expert. Een van de grootste punten waarop wij ons onderscheiden als tattoo studie, is de grote variatie aan stijlen tattoos waarvoor je bij ons terecht kunt. Hierbij kun je denken aan sleeves, grote en kleine plaatjes, teksten, tekeningen en slogans.

OOK VOOR KLEINERE TATOEAGES

Wil je de namen van je kinderen of je geliefde op je lichaam laten tatoeëren? Ook dan ben je bij ons op de juiste locatie. Een tweede aspect waarmee we ons als tattooshop onderscheiden van andere tatoeëerders, is het feit dat wij voortdurend met bekende artiesten werken. De samenstelling hiervan wisselt, maar wij zorgen altijd dat we qua tattoos en personeel het neusje van de zalm in huis hebben. Want voor ons speelt maar één ding: goede en fraaie tattoos verkopen waar onze klanten lang plezier aan gaan beleven. Tattoos waarmee je opvalt, jezelf kunt zijn en die natuurlijk visueel aantrekkelijk zijn om te zien.

0
Artists
0
Jaar Ervaring
0
Tevreden klanten
0
Tatoeages

Our artists

YOLANDA

KRIS

bekijk het werk

WELKE MOGELIJKHEDEN ZIJN ER QUA TATTOO'S?

Feitelijk is er qua soorten tattoos bij ons alles mogelijk. Omdat wij met gespecialiseerde artists werken, kunnen we aan elk soort wens voldoen. Denk aan een grote tattoo van een levensecht dier op je rug, een afbeelding van je partner op een schouder of speciale patronen en figuren op armen of benen. Sleeves, kleine plaatjes, de namen van geliefden in sierletters of juist in strakke letters: geen tattoo is zo bijzonder of wij van Tattoo Studie nabij Valkenswaard kunnen deze voor je realiseren!

HOE WERKEN WIJ?

Belangrijk om te weten is dat de Tattoo Studie Valkenswaard alleen op afspraak werkt. Dit doen wij om de hoogste kwaliteit te garanderen en de juiste tatoo-artiest te vinden voor jouw specifieke wensen qua ontwerp, grootte en uitvoering van de tattoo(s). Voor het maken van boekingen vragen wij een aanbetaling, omdat wij tattoo artists inhuren per afspraak. Verder staat bij ons een relaxte huissfeer in een vriendelijke omgeving centraal. Kom dus met een goed humeur onze kant op en geniet van de ontspannen atmosfeer in onze studio. Onder het genot van een kopje koffie kom je heerlijk tot rust en wordt een schitterende, strak ontworpen tattoo geplaatst waar je je leven lang plezier aan gaat beleven!

AFSPRAAK MAKEN?

Zit jij binnenkort in de stoel van Tattoo WhiteDog? Maak eenvoudig een afspraak via ons boekingsformulier of whatsapp ons gewoon even. Ons team neemt zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden door te nemen. Heb je op voorhand vragen, stuur even een whatsappje of een email.

NL EN