Tattoo studio Turnhout

Op zoek naar een tattoo shop Turnhout? Tattoo Turnhout, Tatoeage Turnhout?

ZOEK JE EEN TATTOO SHOP IN TURNHOUT? TATTOO WHITEDOG IS GELEGEN IN LAGE MIERDE, SLECHTS 35 MINUTEN RIJDEN VANAF TURNHOUT, gratis voor de deur parkeren

tattoo shop Turnhout

EEN TATOEAGE: MEER DAN EEN AFBEELDING - TATTOO SHOP TURNHOUT GEZOCHT? BEKIJK ONS WERK EN OORDEEL ZELF! - TATTOO TURNHOUT - TATOEAGE TURNHOUT

Je hebt er goed over nagedacht: je wilt een tatoeage laten zetten en je weet al helemaal hoe je het wilt hebben (of nog niet precies, maar hij zal er komen). De volgende stap is het vinden van de artist die de afbeelding gaat vereeuwigen op je huid. Vereeuwigen, voor altijd. Het is dus verstandig om je eens goed te verdiepen in wie deze taak op zich mag nemen. Je wilt natuurlijk wel dat de tatoeage net zo mooi wordt als je je had voorgesteld.

Wij zien een tatoeage niet als zomaar een plaatje op je huid. Het is een kunstwerk die deel van jou gaat uitmaken en waar je waarde aan hecht. Daarom werken wij alleen maar samen met bekende en award winnende artiesten waarvan wij weten dat zij uitstekend werk afleveren. Wij streven naar volle tevredenheid van onze klanten. Wij willen dat iedereen met een geweldig gevoel onze shop verlaat. We werken met de allernieuwste technieken, de meest comfortabele stoelen en onze klanten kunnen tijdens de tattoo sessie naar Netflix kijken.

0
Artists
0
Jaar Ervaring
0
Tevreden klanten
0
Tatoeages

Our artists

Tattoo Shop Turnhout

Tattoo Shop Turnhout gezocht? Kom naar WhiteDog - alleen kwaliteit!

VOOR WELKE STIJLEN KUN JE BIJ ONS TERECHT?

Je kunt bij ons terecht voor welke stijl je ook maar wilt. Onze artiesten hebben elk hun specialisme. Naast grote, detailleerde afbeeldingen, sleeves of fotorealistische tatoeages kun je bij ons ook terecht voor permanente make-up en haarpigmentatie. Kijk voor voorbeelden bij de portfolio’s van onze artiesten. Twijfel je of je met je ontwerp bij ons terecht kunt? Je mag ons altijd je ontwerp of je idee voorleggen. Stuur daarvoor een e-mail naar info@tattoowhitedog.nl of een whatsappje en we zullen je binnen uiterlijk 24 uur antwoorden.

HOE ZIET EEN AFSPRAAK IN ONZE Studio ERUIT?

Wij willen dat iedereen zich prettig bij ons voelt. Het kan zijn dat je wat gespannen bent voor de afspraak. Wij willen eventuele spanning graag wegnemen door de prettige sfeer in onze studio. Ook onze artiesten zorgen ervoor dat de sessie een ontspannen en gezellige gebeurtenis is. Wil je graag iemand meenemen? Dat is geen probleem! Maar hij of zij zal niet mee naar de behandelruimte mogen. Wij nemen hygiëne en veiligheid namelijk erg serieus. Om deze reden mogen kinderen helaas niet mee naar de afspraak komen. Na de behandeling krijg je van ons voorlichting over hoe je jouw verse tatoeage het beste kunt verzorgen de komende tijd, zodat je er in de toekomst zo lang mogelijk van kunt genieten.

BEN JE ENTHOUSIAST?

Maak een afspraak en hopelijk zien we elkaar snel! Voor meer informatie over het maken van een afspraak of voor overige vragen, neem een kijkje bij de veelgestelde vragen of stuur ons gewoon even een appje.

NL EN