Tattoo Shop Tilburg

TATTOO SHOP TILBURG GEZOCHT? - ONZE STUDIO IS GELEGEN IN LAGE MIERDE, SLECHTS 20 MINUTEN RIJDEN VANAF TILBURG en gratis voor de deur parkeren

Wil jij slechts 20 minuten rijden voor de ALLER MOOISTE TATTOO? Bekijk ons werk en oordeel zelf!

TATTOO SHOP TILBURG GEZOCHT? TATTOO STUDIO WHITEDOG - TOPKWALITEIT EN EEN UNIEKE BELEVING

Tattoo shop Tilburg gezocht?, ga naar Tattoo Shop WhiteDog gevestigd nabij Tilburg in Lage Mierde waar je direct voor de shop gratis kunt parkeren, is een exclusieve tattoo shop waar je terecht kunt voor een tattoo in alle stijlen. Of het nu gaat om een realistische tatoeage, sleeves, old school of Dotwork tattoos: bij ons in de shop is alles mogelijk. Wij werken enkel met bekende, award winnende artiesten van over de hele wereld en je bent bij ons dus altijd verzekerd van een tattoo van topkwaliteit.
Naast kwaliteit staan klantvriendelijkheid en exclusiviteit bij ons hoog in het in vaandel. 

Tattoo shop nabij Tilburg – wil je ook de allermooiste tattoo?

Tattoo Shop Tilburg nodig? Dan kom je gezellig naar Tattoo WhiteDog – Wij vinden het dan ook erg belangrijk dat jij je op gemak voelt vanaf het moment dat je bij ons binnen stapt. Door een relaxte sfeer in de shop – met een unieke panoramamuur, mooie planten, relaxte muziek, Netflix kijken, een geurmachine en luxueuze stoelen – dragen wij bij aan een unieke beleving. Onze vriendelijke medewerkers zullen daarnaast voor je zorgen tot het moment dat je weer naar buiten stapt. Uiteraard voorzien van de benodigde instructies om de nazorg zo soepel mogelijk te laten verlopen. WHATSAPP ons gerust voor meer informatie of om direct een afspraak te maken.

0
Artists
0
Jaar Ervaring
0
Tevreden klanten
0
Tatoeages

Our artists

YOLANDA

KRIS

bekijk het werk

EEN AFSPRAAK MAKEN BIJ TATTOO STUDIO TILBURG

Om onze kwaliteit en exclusiviteit te waarborgen werken wij bij Tattoo WhiteDog enkel op afspraak. Dit om jou te verzekeren van de rust en persoonlijke aandacht die je verdient. Uniek bij onze shop is dat je je afspraak online in kunt plannen, of ons even te whatsappen: geef de datum en tijd van jouw keuze op en de afspraak wordt direct bij de artiest ingepland. Je ontvangt hierna een bevestiging met alle benodigde en voorbereidende informatie. Indien je al een idee hebt van de stijl, plaatsing en kleur(en) die je wilt, kun je deze bij de boeking aangeven. Wij zullen dit idee bekijken en, indien nodig, contact met je opnemen. Mocht je nog geen idee hebben en moeten we nog een ontwerp voor je maken, dan doen we dit direct bij aanvang van de sessie met de allernieuwste digitale technieken.

Tattoo Shop Tilburg

BELANGRIJKE INFORMATIE

Na het maken van de afspraak dien je een aanbetaling te doen. Verdere informatie en details staan vermeld in de bevestigingsmail. De afspraak is binnen 24 uur nog kosteloos te annuleren; hierna zijn wij genoodzaakt de aanbetaling in rekening te brengen. Indien je de afspraak wilt verplaatsen, dan blijft de aanbetaling staan. Verplaatsen kan alleen tot twee weken voor de afgesproken datum. Bij een ‘no show’ bent je de aanbetaling kwijt. De artist heeft tijd voor je ingepland en de afspraken zijn zeer gewild. Helaas kunnen wij hier geen uitzondering op maken. Na afloop kun je bij ons alleen per pin de betaling voldoen.

Tattoo Shop Tilburg

CONTACT

Het team van Tattoo WhiteDog kijkt ernaar uit om je te ontvangen in onze studio! Mocht je vragen of wensen hebben, vul dan ons contactformulier in, stuur een e-mail naar info@tattoowhitedog.nl of stuur een appje op naar 06 44 436 361