Tattoo Shop Tilburg

Tattoo Tilburg

Wil jij slechts 20 minuten rijden voor de ALLER MOOISTE TATTOO? Bekijk ons werk en oordeel zelf!

realistisch tatoeage Tilburg

Recente tatoeages

TATTOO SHOP TILBURG GEZOCHT? TATTOO STUDIO WHITEDOG - TOPKWALITEIT EN EEN UNIEKE BELEVING

Tattoo shop Tilburg gezocht?, ga naar Tattoo Shop WhiteDog gevestigd nabij Tilburg in Lage Mierde waar je direct voor de shop gratis kunt parkeren. Tattoo Shop WhiteDog is een exclusieve tattoo shop waar je terecht kunt voor een tattoo in alle stijlen, zo kun je terecht voor een realistische tatoeage, sleeves, old school of Dotwork tattoos. Bij ons in de shop is alles mogelijk en werken we enkel met bekende, award winnende artiesten van over de hele wereld en je bent bij ons dus altijd verzekerd van een tattoo van topkwaliteit. Naast kwaliteit staan klantvriendelijkheid en exclusiviteit bij ons hoog in het in vaandel en daarom kiezen veel mensen voor onze studio.

Tattoo shop nabij Tilburg – wil je ook de allermooiste tattoo?

Tattoo Shop Tilburg nodig? Dan kom je gezellig naar Tattoo WhiteDog – Wij vinden het dan ook erg belangrijk dat jij je op gemak voelt vanaf het moment dat je bij ons binnen stapt, daarom hebben we  een relaxte sfeer in de shop – met een unieke panoramamuur, mooie planten, relaxte muziek, Netflix kijken, een geurmachine en luxueuze stoelen. We creëren een unieke beleving. Onze vriendelijke medewerkers zullen daarnaast voor je zorgen tot het moment dat je weer naar buiten stapt omdat we het belangrijk vinden dat je het op alle fronten top geregeld vond. Uiteraard voorzien we je  van de benodigde instructies om de nazorg zo soepel mogelijk te laten verlopen. WHATSAPP ons gerust voor meer informatie of om direct een afspraak te maken.

tattoo Shop Tilburg

Zoek je een tattoo shop in Tilburg waar klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat? Stop dan met zoeken! - Tattoo Tilburg

Tattoo WhiteDog vindt het belangrijk dat de klant snel, goed en vooral vriendelijk wordt geholpen omdat we zelf in het verleden nof al eens een slechte ervaring hebben gehad waar de klantvriendelijkheid ver onder de maat was. Dat moet en kan anders was ons motto! Daarom willen we het anders en beter doen! Allereerst hebben we de tattoo shop een klantvriendelijke sfeer gegeven met veel planten, geurtje en nostalgisch hout. Het gaat er om dat je je op je gemak voelt. Arrogantie hebben we opzij gezet en we denken met de klant mee, jouw idee is de basis waar we mee werken en we zullen je daar zo goed mogelijk in adviseren. 

Zoek je een tattoo shop in Tilburg waar zich echt bekommeren om de klant en waar je op een uiterst vriendelijke manier wordt geholpen? Dan moet je bij Tattoo WhiteDog zijn en hoef je niet meer verder te zoeken! Ervaar zelf de sfeer en ook de kwaliteit van het werk. Bekijk ons werk op de website en whatsApp ons even als je een ontwerp of idee hebt. 

0
Artists
0
Jaar Ervaring
0
Tevreden klanten
0
Tatoeages

EEN AFSPRAAK MAKEN BIJ TATTOO STUDIO TILBURG

Om onze kwaliteit en exclusiviteit te waarborgen werken wij bij Tattoo WhiteDog enkel op afspraak. Dit om jou te verzekeren van de rust en persoonlijke aandacht die je verdient. Uniek bij onze shop is dat je je afspraak online in kunt plannen, of ons even te whatsappen: geef de datum en tijd van jouw keuze op en de afspraak wordt direct bij de artiest ingepland. Je ontvangt hierna een bevestiging met alle benodigde en voorbereidende informatie. Indien je al een idee hebt van de stijl, plaatsing en kleur(en) die je wilt, kun je deze bij de boeking aangeven. Wij zullen dit idee bekijken en, indien nodig, contact met je opnemen. Mocht je nog geen idee hebben en moeten we nog een ontwerp voor je maken, dan doen we dit direct bij aanvang van de sessie met de allernieuwste digitale technieken.

Tattoo Shop Ravels

BELANGRIJKE INFORMATIE - TATTOO TILBURG

Na het maken van de afspraak dien je een aanbetaling te doen. Verdere informatie en details staan vermeld in de bevestigingsmail. De afspraak is binnen 24 uur nog kosteloos te annuleren; hierna zijn wij genoodzaakt de aanbetaling in rekening te brengen. Indien je de afspraak wilt verplaatsen, dan blijft de aanbetaling staan. Verplaatsen kan alleen tot twee weken voor de afgesproken datum. Bij een ‘no show’ bent je de aanbetaling kwijt. De artist heeft tijd voor je ingepland en de afspraken zijn zeer gewild. Helaas kunnen wij hier geen uitzondering op maken. Na afloop kun je bij ons alleen per pin de betaling voldoen.

Ook voor permanente make-up kun je bij ons terecht. Yolanda is gecertifieerd PMU specialiste en staat bekend om haar goede kwaliteit. Zoek je een Tattoo Shop in Tilburg of een PMU studio in Tilburg, dan is Tattoo WhiteDog een goede keuze, slechts 20 minuten rijden, gratis voor de deur parkeren, een ruime sfeervolle studio waar je klantvriendelijk wordt geholpen en we je goed adviseren.

Tattoo Shop Turnhout
NL EN