Tattoo studio Ravels

Tattoo Shop Ravels - Tattoo shop Poppel gezocht?

ONZE STUDIO IS GELEGEN IN LAGE MIERDE, SLECHTS 15 MINUTEN RIJDEN VANAF RAVELS - TATTOO SHOP RAVELS - TATTOO SHOP POPPEL GEZOCHT? KOM NAAR WHITEDOG! Bekijk ons werk en oordeel zelf!

TATTOO SHOP RAVELS - TATTOO SHOP POPPEL GEZOCHT? VOOR EEN PROFESSIONELE TATTOO ERVARING

Zoek je een tattoo shop in Poppel? Of zoek je op tattoo shop Ravels? Je hebt besloten een tattoo te laten zetten. Een kunstwerk dat vereeuwigd wordt op jouw huid en voor altijd een deel van jou zal zijn. Dan wil je natuurlijk het aller beste. Bij Tattoo Studio WhiteDog ben je daarvoor aan het juiste adres. Want bij ons werken niet alleen wereldwijd bekende artiesten die prachtig werk leveren, maar is er door onze unieke opzet ook nog eens 100% aandacht voor jou! Je krijgt bij ons gegarandeerd de topkwaliteit waar je naar zoekt.

TATTOO POPPEL - TATTOO RAVELS GEZOCHT?

0
Artists
0
Jaar Ervaring
0
Tevreden klanten
0
Tatoeages

WAT JIJ WILT, IS MOGELIJK.

Je hebt besloten een tattoo te laten zetten. Een kunstwerk dat vereeuwigd wordt op jouw huid en voor altijd een deel van jou zal zijn. Dan wil je natuurlijk het aller beste. Bij Tattoo WhiteDog ben je daarvoor aan het juiste adres. Want bij ons werken niet alleen wereldwijd bekende artiesten die prachtig werk leveren, maar is er door onze unieke opzet ook nog eens 100% aandacht voor jou! Je krijgt bij ons gegarandeerd de topkwaliteit waar je naar zoekt.

WAT JIJ WIL, IS MOGELIJK

Onze artiesten zijn gespecialiseerd in vele verschillende stijlen. Wat je ook wilt, van sleeves tot een portret, van tekst tatoeage tot Dotwork, alles is mogelijk bij ons. Naar aanleiding van jouw wensen maakt de artiest tijdens de afspraak samen met jou het gewenste ontwerp. Heb je al een concreet idee, dan kun je die bij de boeking vooraf al aan ons doorgeven of even een whatsApp sturen.

 

Tattoo Shop Ravels gezocht?

We willen dat je je bij ons op je gemak voelt, dus zorgen we er voor dat het een unieke en positieve ervaring wordt. In onze moderne studio hangt een comfortabele en relaxte huiskamersfeer en door ons online boekingssysteem hebben onze medewerkers alle tijd om je te begeleiden in het proces. Onze artiesten worden tijdens het tatoeëren niet gestoord en kunnen er volledig voor je zijn. Omdat bij ons rust en hygiëne hoog in het vaandel staat, is er in de behandelruimte niemand anders aanwezig dan alleen jij en de artist. Wil je dat iemand met je mee komt dan kan dat. Diegene kan dan verblijven in onze aangename wachtruimte. Als de tattoo gezet is krijg je van onze medewerkers uitgebreide instructies voor de verzorging mee naar huis.

Tattoo Shop Poppel

AFSPRAAK MAKEN?

We kijken ernaar uit om je de meest exclusieve en professionele tattoo ervaring van België te geven! Verzeker jezelf van een tattoo van topkwaliteit en maak nu een afspraak via ons digitale boekingsformulier of whatsapp ons gewoon even.

Heb je vragen of wensen, lees onze FAQ, gebruik onderstaand contactformulier of stuur een WhatsApp naar 06 44 436 361. Je kunt ons ook mailen via info@tattoowhitedog.nl.

NL EN