Tattoo studio Hoogstraten

ONZE STUDIO IS GELEGEN IN LAGE MIERDE, SLECHTS 40 MINUTEN RIJDEN VANAF HOOGSTRATEN

TATTOO STUDIO HOOGSTRATEN: WAAR JOUW DROMEN WERKELIJKHEID WORDEN!

Hier in Hoogstraten geloven wij echt in de spirit achter het zetten van bepaalde tattoos. Wist je dat zeemannen vroeger ook al tatoeages lieten zetten die echt veel voor hen betekenden? Zo lieten ze een schildpad zetten als ze de evenaar al eens gepasseerd waren, een draak als ze in China gewerkt hadden, en een anker als deze man de Atlantische oceaan overgestoken had. Het draait bij ons echt om de totale beleving, en om deze zo fijn mogelijk te maken zorgt het personeel er gelijk voor dat jij op je gemak bent, door je te voorzien van een lekkere bak koffie of thee met een hapje erbij.

0
Artists
0
Jaar Ervaring
0
Tevreden klanten
0
Tatoeages

Our artists

YOLANDA

KRIS

bekijk het werk

WAT IS MOGELIJK?

Je kunt het zo gek niet verzinnen of onze artiesten kunnen het voor jou ontwerpen, en zetten! Zo zijn onze artiesten goed in het zetten van sleeves, grote plaatjes, kleine plaatjes, maar ook teksten in allerlei verschillende handschriften. Uiteraard hebben onze artiesten allemaal wel een eigen voorkeursstijl, maar over het algemeen kunnen wij tattoos zetten in alle stijlen! Hoe fantastisch is het om een portret te laten zetten van jouw geliefde? Of een afbeelding van jouw spirit animal op je rug?

HOE GAAN WE TE WERK?

Tattoo White Dog werkt alleen met professionele en bekende artiesten met een groot portfolio, zodat u de hoogste garantie heeft op een mooi resultaat! Als je een tattoo bij ons wilt laten zetten, maken we altijd eerst een intake afspraak, om al je wensen te bespreken. Hiervoor nemen wij alle tijd die nodig is, om samen met jou tot een perfecte schets te komen van je persoonlijke tattoo! Vervolgens maak je een afspraak om de tattoo te laten zetten. Je mag ons ook gerust even whatsappen. De duur van het zetten hangt natuurlijk af van de grootte en complexiteit van jouw ontwerp. Zorg dat je ruim van tevoren aanwezig bent op de locatie, zodat alles voorspoedig kan verlopen.

AFSPRAAK MAKEN?

Ben jij klaar om de tattoo van je dromen te laten zetten? Maak dan gemakkelijk een afspraak via ons boekingsformulier of whatsapp ons gewoon even. Belangrijk om te weten is dat Tattoo WhiteDog alleen afspraken maakt op aanbetaling, omdat de artiesten voor die tijd ingehuurd zullen worden. Mocht je al vragen hebben, stuur ons even een email of nog sneller, whatsapp ons even.