Tattoo shop Eindhoven

Tattoo shop eindhoven of tattoo eindhoven gezocht? - ONZE STUDIO IS GELEGEN IN LAGE MIERDE, SLECHTS 25 MINUTEN RIJDEN VANAF EINDHOVEN, gratis voor de deur parkeren

Wil jij slechts 25 minuten rijden voor de ALLER MOOISTE TATTOO? Bekijk ons werk en oordeel zelf!

Recente tatoeages

TATTOO SHOP EINDHOVEN NODIG? - TATTOO SHOP WHITEDOG - Betrouwbaar adres voor TATTOO EINDHOVEN

Heb je naar een Tattoo shop in Eindhoven gezocht of tatoeage Eindhoven? Op zoek naar een betrouwbaar adres voor je tattoo in Eindhoven? Of je nu voor het eerste een tattoo laat zetten, voor een tweede gaat of bezig bent met de sleeve van je dromen, in alle gevallen wil je er zeker van zijn dat je in de stoel gaat zitten bij een goede en ervaren artiest. 

Bij Tattoo White Dog nabij Eindhoven kun je alleen op afspraak langskomen, zodat je zeker weet dat je artiest alle tijd voor je uit kan trekken. De studio is gevestigd in Lage Mierde en hierdoor uitstekend te bereiken vanuit de regio Eindhoven. Je kunt gratis voor de deur parkeren.

KIES UIT VERSCHILLENDE STIJLEN BIJ ONZE TATTOO SHOP NABIJ EINDHOVEN

Iedere artist bij Tattoo White Dog is gespecialiseerd in verschillende stijlen. Daarom ben je hier aan het juiste adres voor complete sleeves, grote plaatjes, realisme, maar ook trendy minimalistische tattoos kun je laten zetten. Tattoo White Dog werkt enkel met bekende artists. Benieuwd welke artiesten je tattoo kunnen zetten? Bekijk ieder artiest met het bijbehorende portfolio op de website.

0
Artists
0
Jaar Ervaring
0
Tevreden klanten
0
Tatoeages

Eindhoven tattoo SHOP? Onze HUISREGELS

Wij werken alleen op afspraak. Dit zorgt ervoor dat we ruim de tijd voor je inplannen en geconcentreerd kunnen werken.

Een afspraak kun je online maken maar ook even appen of mailen. 

Zodra je een datum hebt gereserveerd, ontvang je een email met verzoek voor aanbetaling.

Weet je al wat voor tattoo je wilt? Of wil je nog even overleggen? Wij helpen je graag en ontwerpen de perfecte tattoo terwijl je lekker wacht met een hapje en drankje. Check even onze werkwijze!  

Het resterende bedrag dat open staat kun je per pin betalen als je langskomt bij onze tattoo shop bij Eindhoven.

Kinderen zijn niet toegestaan in de studio in verband met de veiligheids- en hygiëneregels.

Parkeren is gratis voor de deur van de studio.

Als je een tattoo laat zetten, komt er een stukje nazorg bij kijken. Uiteraard vertelt de artist je er alles over als je in de studio bent en zal de tips ook nog even naar je mailen.  

Tattoo Shop Poppel

online afspraak tattoo shop eindhoven - TATTOO EINDHOVEN - TATOEAGE EINDHOVEN

Zit jij binnenkort in de stoel van Tattoo WhiteDog? Je maakt eenvoudig en snel een online afspraak met onze tattoo shop Eindhoven. Je kunt ook even het onderstaande formulier invullen of gewoon even een whatsappje of email sturen.  Om er zeker van te weten dat er een tattoo artist beschikbaar is voor de stijl die je in gedachte hebt, kun je van tevoren je idee of een bestaand beeld van de tattoo die je graag op je lichaam wilt doormailen. Het team van Tattoo WhiteDog neemt zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden met je door te nemen. Heb je op voorhand vragen, dan kun je altijd even whatsappen of een email sturen.

CONTACT

NL EN