Tattoo studio Den Bosch

OP ZOEK NAAR EEN TATTOO SHOP DEN BOSCH WAAR ALLEEN KWALITEIT TELT? ONZE TATTOO SHOP IS GELEGEN IN LAGE MIERDE, SLECHTS 30 MINUTEN RIJDEN VANAF DEN BOSCH, gratis voor de deur parkeren!

Tattoo Shop Den Bosch gezocht? Bekijk hier ons werk:

Recente tatoeages

TATTOO STUDIO WHITE DOG - een tattoo shop Den Bosch gezocht?: EEN UNIEKE ERVARING MET EEN UNIEK RESULTAAT

Je zoekt naar kwaliteit tatoeages bij een tattoo shop Den Bosch? Kom dan naar WhiteDog want we zetten de allermooiste! De eerste tatoeages werden waarschijnlijk al 14.000 jaar voor Christus gezet. Het komt van het woord ‘tatu’ en dat betekent merken of strepen. Een tatoeage is dus niet zomaar een hippe lichaamsversiering. Vroeger werd de as van overleden familieleden verwerkt in een tatoeage. Het kent dus een rijke geschiedenis en heeft van oudsher een symbolische waarde. Of je nu een tatoeage wilt om je artistiek uit te drukken of een tatoeage met een symbolische betekenis, voor beide ben je bij ons aan het juiste adres.

ONZE TATOEAGE STUDIO NABIJ DEN BOSCH - TATTOO SHOP DEN BOSCH NODIG?

Dat rust, ontspanning en een tatoeage studio prima samen kunnen gaan bewijzen wij in onze studio. Je vindt ons in Lage Mierde, vlakbij Den Bosch. Wij bieden een ontspannen sfeer door planten, lekkere stoelen en relaxte muziek of je kijkt je favoriete serie of film gewoon op Netflix. Je kijkt uit op onze mooie panoramamuur. Ook onze medewerkers dragen natuurlijk bij aan deze sfeer. Wij beantwoorden al je vragen en staan klaar met een hapje of een drankje, als je daar behoefte aan hebt. Zo proberen we het zetten van een tatoeage tot een zo ontspannen mogelijke ervaring te maken.

realistisch tatoeage Tilburg
0
Artists
0
Jaar Ervaring
0
Tevreden klanten
0
Tatoeages

ALLE STIJLEN MOGELIJK

Onze tattoo artists wisselen regelmatig en allemaal hebben ze hun eigen specialisme. Dat maakt dat er bij ons veel mogelijk is en wij continu variatie bieden. Je kan bij ons in ieder geval altijd terecht voor sleeves, grote plaatjes en realisme. Bij die laatste kan je bijvoorbeeld kiezen voor levensechte portretten.

HOE WERKEN WIJ? - TATTOO DEN BOSCH - TATTOO SHOP IN DEN BOSCH gezocht?

Doordat wij alleen op afspraak werken, hebben wij alle tijd voor een tattoo sessie en kunnen we gefocust en in een ontspannen sfeer aan jouw tatoeage werken. Heb je zelf een idee, dan kan je dit bij het maken van de afspraak al aangeven of ons even appen of mailen. Als je nog geen duidelijke ideeën hebt, dan bespreken we de mogelijkheden met je bij aanvang van de sessie en gaat onze artist daarna aan de slag met het digitale ontwerp. Dit is klaar terwijl je wacht. Als jij akkoord bent met het ontwerp, kunnen we direct beginnen met het echte werk.

Wil je iets weten, heb je een idee, wil je boeken?…WHATSAPP ONS EVEN – SNEL EN EENVOUDIG! De duur van de sessie is afhankelijk van de grootte en de complexiteit van je tatoeage. Als je twijfelt over de tijd die het zal kosten, kan je altijd even contact met ons opnemen via whatsapp. Na afloop van je behandeling leggen we je precies uit hoe je ervoor kan zorgen, dat je tatoeage zo goed en zo snel mogelijk geneest.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact met ons op via ons contactformulier of via de whatsapp button. Wij zien je graag in onze studio.

CONTACT

NL EN