Tattoo studio Den Bosch

ONZE STUDIO IS GELEGEN IN LAGE MIERDE, SLECHTS 30 MINUTEN RIJDEN VANAF DEN BOSCH, gratis voor de deur parkeren

TATTOO STUDIO WHITE DOG: EEN UNIEKE ERVARING MET EEN UNIEK RESULTAAT

De eerste tatoeages werden waarschijnlijk al 14.000 jaar voor Christus gezet. Het komt van het woord ‘tatu’ en dat betekent merken of strepen. Een tatoeage is dus niet zomaar een hippe lichaamsversiering. Vroeger werd de as van overleden familieleden verwerkt in een tatoeage. Het kent dus een rijke geschiedenis en heeft van oudsher een symbolische waarde. Of je nu een tatoeage wilt om je artistiek uit te drukken of een tatoeage met een symbolische betekenis, voor beide ben je bij ons aan het juiste adres.

ONZE TATOEAGE STUDIO VLAKBIJ DEN BOSCH

Dat rust, ontspanning en een tatoeage studio prima samen kunnen gaan bewijzen wij in onze studio. Je vindt ons in Lage Mierde, vlakbij Den Bosch. Wij bieden een ontspannen sfeer door planten, lekkere stoelen en relaxte muziek of je kijkt je favoriete serie of film gewoon op Netflix. Je kijkt uit op onze mooie panoramamuur. Ook onze medewerkers dragen natuurlijk bij aan deze sfeer. Wij beantwoorden al je vragen en staan klaar met een hapje of een drankje, als je daar behoefte aan hebt. Zo proberen we het zetten van een tatoeage tot een zo ontspannen mogelijke ervaring te maken.

0
Artists
0
Jaar Ervaring
0
Tevreden klanten
0
Tatoeages

Our artists

YOLANDA

KRIS

bekijk het werk

ALLE STIJLEN MOGELIJK

Onze tattoo artists wisselen regelmatig en allemaal hebben ze hun eigen specialisme. Dat maakt dat er bij ons veel mogelijk is en wij continu variatie bieden. Je kan bij ons in ieder geval altijd terecht voor sleeves, grote plaatjes en realisme. Bij die laatste kan je bijvoorbeeld kiezen voor levensechte portretten.

HOE WERKEN WIJ?

Doordat wij alleen op afspraak werken, hebben wij alle tijd voor een tattoo sessie en kunnen we gefocust en in een ontspannen sfeer aan jouw tatoeage werken. Heb je zelf een idee, dan kan je dit bij het maken van de afspraak al aangeven of ons even appen of mailen. Als je nog geen duidelijke ideeën hebt, dan bespreken we de mogelijkheden met je bij aanvang van de sessie en gaat onze artist daarna aan de slag met het digitale ontwerp. Dit is klaar terwijl je wacht. Als jij akkoord bent met het ontwerp, kunnen we direct beginnen met het echte werk.

Je boekt zelf online een afspraak in de agenda van de artist maar je mag ook appen om af te spreken. De duur van de sessie is afhankelijk van de grootte en de complexiteit van je tatoeage. Als je twijfelt over de tijd die het zal kosten, kan je altijd even contact met ons opnemen via whatsapp. Na afloop van je behandeling leggen we je precies uit hoe je ervoor kan zorgen, dat je tatoeage zo goed en zo snel mogelijk geneest.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact met ons op via ons contactformulier of via de whatsapp button. Wij zien je graag in onze studio.

CONTACT