Tattoo Shop Breda gezocht?

Tattoo Shop Breda? Onze studio is gelegen in Lage Mierde, slechts 35 minuten rijden vanaf Breda, gratis voor de deur parkeren en en JE KRIJGT DE ALLERMOOISTE TATTOO!

Wil jij slechts 35 minuten rijden voor de ALLERMOOISTE TATTOO? Bekijk ons werk en oordeel zelf!

Recente tatoeages - Whitedog - Tattoo shop nabij Breda - BEKIJK ONS WERK EN OORDEEL ZELF!

Tattoo shop breda gezocht? - KOM DAN NAAR tattoo whitedog EEN TATOEAGE - MEER DAN EEN AFBEELDING

Een Tattoo shop nabij Breda gezocht?, dan kies je voor het allerbeste werk! Liefhebber van tattoos en zoek je een tattoo shop Breda?, dan weet je als geen ander dat er veel kwakzalvers aan het werk zijn. Laat de charlatans voor wat ze zijn en laat je verwennen bij Tattoo Studio WhiteDog. Zoek je een tattoo shop Breda, neem dan even de moeite om iets verder te reizen en kies voor Tattoo White Dog. Je zult er achteraf zeker geen spijt van krijgen!
Je vindt ons in Lage Mierde, dat is net onder Tilburg en helemaal niet ver vanaf Breda en je kunt bij ons gratis voor de deur parkeren. HEB JIJ 35 MINIUTEN RIJDEN OVER OM DE ALLER MOOISTE TATTOO TE KRIJGEN? 

Bij tattoo studio whiteDog hangt een ontspannen sfeer met surround muziek, een unieke panorama muur, Netflix kijken, comfortabele luxe elektrische bedienbare stoelen, groene decoratie, een hapje en een drankje en zelfs een geurmachine dragen bij tot een unieke totaalbeleving. 

Als je een tattoo shop in Breda zoekt en je ziet dat tattoo White Dog behoorlijk in de buurt is, overweeg dan de rit naar Lage Mierde want de deskundigheid en vriendelijkheid van onze medewerkers vormen ons visitekaartje en we werken volgens de allernieuwste technieken waarbij we professionaliteit en hygiëne hoog in het vaandel dragen. Je kunt bij ons gratis voor de deur parkeren!

HEB JIJ 35 MINUTEN RIJDEN OVER OM DE ALLERMOOISTE TATTOO TE KRIJGEN?

PMU - Haar tattoo of wenkbrauwen tattoo - Yolanda is er specialist in! WHATSAPP even voor info of afspraak

0
Artists
0
Jaar Ervaring
0
Tevreden klanten
0
Tatoeages

Our artists

YOLANDA

KRIS

bekijk het werk

JE ZOEKT EEN TATTOO SHOP IN BREDA? - KOM NAAR TATTOO WHITEDOG - 35 minuutjes rijden en je krijgt de allermooiste tattoo!

If you can dream it, we can do it. Een realistische afbeelding op je lichaam, een tekst die veel betekenend voor jou, een sierlijke bloemen tattoo, een sleeve tatoeage die (een deel van) je arm en/of schouder bedekt, een Dotwork tattoo of een 3D-techniek, en realistische Tattoo die het tatoeëren naar een hoger level tilt? Alles kan bij ons en je kiest uit een reeks ontwerpen of wij maken er één speciaal voor jou wat we samen met jou ontwerpen. Steeds staan we klaar om je te helpen bij het vinden van de stijl die het best bij jou en jouw idee past.

ALLEEN HET BESTE IS GOED GENOEG

We werken enkel met topartiesten en elke artiest wordt dan ook grondig gescreend en is bijzonder getalenteerd en gespecialiseerd in wat hij of zij doet. Je mag dus op beide oren slapen wanneer je jouw tattoo aan ons overlaat. Wil je iets weten of een afspraak maken, WhatsApp ons gerust even, snel en makkelijk!

ZO WERKT HET BIJ ONZE TATTOO SHOP NABIJ BREDA

Hoe kom je makkelijk in contact met een tattoo shop Breda? Voor jouw comfort werken we enkel op afspraak. Je kan vlotjes je afspraak online regelen en direct een artiest en tijdstip naar keuze aanduiden. Bij je boeking kan je reeds je wensen ingeven. Nog geen precies idee van wat je wil? Geen enkel probleem. We maken dan een ontwerp bij aanvang van je sessie. Verdere info ontvang je in een bevestigingsmails. Lees de details eens na op onze site. Bij ons krijg je trouwens ook uitgebreide nazorginstructies. Onze service blijft ook lopen nadat je buiten gestapt bent.

KLAAR VOOR EEN AFSPRAAK? - PMU Haar tattoo - wenkbrauwen tattoo - EYELINER TATTOO - LIPPEN TATTOO - SPECIALIST YOLANDA GEEFT JE EEN TOP RESULTAAT!

Maak een afspraak en hopelijk zien we elkaar snel! Voor meer informatie over het maken van een afspraak of voor overige vragen, neem een kijkje bij de veelgestelde vragen of stuur even een WhatsApp en we reageren heel snel.