Tattoo studio Arendonk

ONZE STUDIO IS GELEGEN IN LAGE MIERDE, SLECHTS 20 MINUTEN RIJDEN VANAF ARENDONK, gratis voor de deur parkeren

EEN TATOEAGE: MEER DAN EEN AFBEELDING

Liefhebber van tattoos? Dan weet je als geen ander dat er veel kwakzalvers aan het werk zijn. Laat de charlatans voor wat ze zijn en laat je verwennen bij Tattoo Studio WhiteDog. Je zult er achteraf geen spijt van krijgen!
Je vindt ons in Lage Mierde, net over de grens, helemaal niet ver dus van Arendonk. Het schilderachtige decor van ons dorp trekt zich door tot in onze studio. Een ontspannen sfeer met dito muziek, een unieke panoramamuur, Netflix kijken, comfortabele luxestoelen, groendecoratie, een hapje en een drankje en zelfs een geurmachine dragen bij tot een unieke totaalbeleving. De deskundigheid en vriendelijkheid van onze medewerkers vormen ons visitekaartje en we werken volgens de allernieuwste technieken waarbij we professionaliteit en hygiëne hoog in het vaandel dragen. Je kunt bij ons gratis voor de deur parkeren!

0
Artists
0
Jaar Ervaring
0
Tevreden klanten
0
Tatoeages

OVER STIJLEN EN ZO

If you can dream it, we can do it. Een portret op je lichaam, een tekst die veel betekenend is voor jou, een sierlijke bloemen tattoo, een sleeve tatoeage die (een deel van) je arm en/of schouder bedekt, een Dotwork tattoo of een 3D-techniek, en realistische Tattoo die het tatoeëren naar een hoger level tilt? Alles kan bij ons. Je kiest uit een reeks ontwerpen of wij maken er één voor jou. Steeds staan we klaar om je te helpen bij het vinden van de stijl die het best bij jou past.

ALLEEN HET BESTE IS GOED GENOEG

We werken enkel met topartiesten. Elke medewerker wordt grondig gescreend en is bijzonder getalenteerd en gespecialiseerd in wat hij of zij doet. Je mag dus op beide oren slapen wanneer je jouw tattoo aan ons overlaat.

ZO WERKT HET BIJ TATTOO STUDIO NABIJ ARENDONK

Voor jouw comfort werken we enkel op afspraak. Je kan vlotjes je afspraak online regelen en direct een artiest en tijdstip naar keuze aanduiden. Bij je boeking kan je reeds je wensen ingeven. Nog geen precies idee van wat je wil? Geen enkel probleem. We maken dan een ontwerp bij aanvang van je sessie. Verdere info ontvang je in een bevestigingsmails. Lees de details eens na op onze site. Bij ons krijg je trouwens ook uitgebreide nazorginstructies. Onze service blijft ook lopen nadat je buiten gestapt bent.

KLAAR VOOR EEN AFSPRAAK?

Maak een afspraak en hopelijk zien we elkaar snel! Voor meer informatie over het maken van een afspraak of voor overige vragen, neem een kijkje bij de veelgestelde vragen.

NL EN