Tattoo Stijlen

Wil je een tattoo zetten, maar vind je het moeilijk om de juiste tattoo stijl te kiezen? Of ben je opzoek naar inspiratie? Tattoo Studio WhiteDog helpt je graag bij het vinden van de stijl die bij jou past.  We hebben ervaring met vele tatoeage stijlen. Ook hebben we vele voorbeelden van diverse tattoo stijlen en zijn we creatief om met je mee te denken. Door de juiste stijl te kiezen die bij jou en jouw ontwerp past, kan het eindresultaat alleen nog maar mooier worden.  

Bij ons is alles mogelijk en we denken graag met je mee. Ook maken we direct samen met jou een digitaal ontwerp en passen het aan totdat jij aangeeft dat het helemaal perfect is. Het is soms moeilijk om uit alle verschillende tattoo stijlen te kiezen. We werken wel alleen op afspraak omdat we tijdens het tatoeëren onze volledige aandacht er bij willen houden. Contact ons door WHATSAPP of mail ons gerust even met je idee of vragen en we helpen je graag. Ook als het je eerste Tattoo is en je wilt meer informatie, WHATSAPP ons dan ook gewoon even en we reageren snel!

PORTRET TATOEAGES

Er zijn veel verschillende tattoo stijlen maar de vraag naar realistische portret tatoeages neemt enorm toe. Mensen willen graag (dierbare) mensen en/of dieren laten vereeuwigen, door middel van een tatoeage. Om een goed resultaat te krijgen, moet het portret aan een aantal eisen voldoen. Er is een duidelijke heldere foto nodig om een goed resultaat te krijgen.

De ziel van het portret moet gevangen worden en er moet rekening worden gehouden met veroudering, zodat het portret er na jaren nog steeds goed uit blijft zien. Portret tatoeages worden zo realistisch mogelijk gezet en zijn in het algemeen de moeilijkste vorm van realisme, omdat de tatoeage sprekend op de foto, het karakter en de persoon of het dier moet lijken. Deze stijl wordt vaak in het zwartgrijs of in kleur gezet, waarbij er gewerkt wordt met dunne, lichte lijntjes en veel schaduwwerk. Informeer naar de mogelijkheden voor jouw wensen van een portret tatoeage.

TEKST TATOEAGES - LETTERING tattoo

Niet alleen portret tatoeages worden gezet om iemand te vereeuwigen of te laten zien hoeveel de persoon en/of dier voor hen betekend, ook tekst tatoeages oftewel LETTERING tattoo worden hiervoor gebruikt. Niks is duidelijker dan iets te zeggen en te laten zien met een tekst. Deze tatoeage stijl kan ook weer worden gekozen in verschillende soorten tattoo stijlen, zoals een tekst/lettering tattoo in eigen taal, in het Sanskriet of bijvoorbeeld in het Latijns. Sanskriet is een veel gekozen taal, vanwege de sierlijke vormen en karakters. Latijns wordt vaak gekozen, omdat het iets speciaals heeft en erg populair is om tatoeages te vertalen. Tattoo WhiteDog is zeer creatief om jouw naam of teksten op een unieke wijze in de tatoeage te verwerken of er een bijzonder lettertype voor te ontwerpen.

 

BLOEMEN TATOEAGES

Bloemen zijn mooi, sierlijk en zijn er in allerlei soorten en vormen. Een bloem kan voor meerdere dingen gebruikt worden, zoals een aanvulling op een tatoeage, een enkele bloem, een verzameling bloemen of een boeket. Ook de roos is erg populair. Yolanda is gespecialiseerd in het tatoeëren van bloemen in black en grey maar ook in prachtige kleuren wat een zeer mooi effect geeft.  Alles is bij ons mogelijk. Erg populair zijn de bloemen op de zijkant van de arm, enkels en schouderbladen, maar ook kleine bloemen worden steeds populairder, omdat deze sierlijk ogen en op een kleinere gedeelte van het lichaam gezet kunnen worden. App ons of maak direct een afspraak.

SLEEVE TATOEAGES

Een sleeve tatoeage is een tatoeage die een groot deel of je hele arm bedekt en kunnen in verschillende groottes getatoeëerd worden. De vertaling van sleeve is dan ook mouw, net zoals een mouw de arm bedekt. Maar niet alleen de arm kan versiert worden met een grote sleeve tattoo, je kan ook gaan voor een full tattoo sleeve, die loopt vanaf de schouder tot aan de pols of een three quarter sleeve, die vanaf de schouder tot halverwege de onderarm loopt. Daarnaast kan je ook nog kiezen voor een halve sleeve, een quarter sleeve, of een lower arm sleeve. De halve sleeve en quarter sleeve lopen ook vanaf de schouder, waar de lower arm sleeve vanaf de elleboog tot aan de pols loopt. Onze Artist Lee is de specialist in het tatoeëren van sleeves. 

MANDALA TATOEAGE

De mandala tattoo staat symbool voor de kosmos. Het woord mandala betekent cirkel en is afkomstig uit het Sanskriet. De mandala vindt zijn oorsprong in het hindoeïsme, maar is ook terug te vinden in het boeddhisme. Misschien heb je het wel eens gezien: Tibetaanse monniken die wekenlang aan een zandmandala werken, waarna deze traditiegetrouw meteen weer wordt vernietigd met het idee dat alle materiële zaken van voorbijgaande aard zijn. Voor een prachtig en uniek ontwerp kun je contact met ons opnemen via email op whatsapp. We maken prachtige mandala ontwerpen samen met jou. 

Ook wenkbrauwen tattoo

Ook voor permanente make-up zoals een wenkbrauwen tattoo of eyeliner tattoo kun je prima bij Tattoo WhiteDog terecht. Eigenaresse en artist Yolanda is gecertificeerd PMU specialiste.

NL EN