Sleeve Tatoeages

Wil jij de allermooiste TATOEAGE SLEEVE? kom dan naar Lage Mierde!

In onze tattoo studio is het mogelijk om een sleeve tatoeage te zetten. Dit zijn grote tatoeages die jouw arm volledig of gedeeltelijk bedekken. Het is een uitkomst voor de échte tatoeage liefhebbers, die geen genoegen nemen met een kleine tattoo. In onze studio hebben we altijd een of meerdere gespecialiseerde artists in in het tatoeëren van de mooiste tattoo sleeves beschikbaar. Onze wachttijden zijn niet lang en we maken super mooie sleeve ontwerpen samen met jou en volledig digitaal. 

We kunnen op deze manier redelijk snel en eenvoudig de tattoo sleeve ontwerpen en ook direct in jouw bijzijn aanpassen totdat hij super gaaf is en gezet kan worden.  Schroom zeker niet om je idee met ons te delen. Je mag ons emailen of eenvoudig even appen. Niets is te gek en we denken zeker met je mee om jouw idee wat in je hoofd zit om te zetten in de mooiste sleeve tatoeage. Heb je vragen, kijk gerust even op de FAQ of neem contact op. WHATSAPP ons even en we reageren heel snel!

WAT IS EEN SLEEVE TATOEAGE?

Zoals eerder beschreven, is een sleeve tatoeage een grote tattoo op jouw arm, als het ware een mouw in de vorm van een tatoeage die je arm gedeeltelijk of volledig bedekt. Er zijn verschillende soorten sleeve tattoe:

Lower arm tattoo sleeves: tatoeage van de elleboog tot aan de pols.

Quarter tattoo sleeves: tatoeage van de schouder tot halverwege de bovenarm.

Half tattoo sleeves: tatoeage van de schouder tot aan de elleboog.

Three quarter tattoo sleeves: tatoeage van de schouder tot halverwege de onderarm.

Full tattoo sleeves: tatoeage van de schouder tot aan de pols.

SLEEVE TATOEAGE ONTWERPEN

Tattoo Shop WhiteDog staat bekend om het tatoeëren van prachtige en creatieve sleeves. Wanneer je geïnteresseerd bent in het zetten van een sleeve tatoeage, is het belangrijk om na te denken welk thema jouw sleeve moet hebben. De keuze ligt volledig bij jou. Vervolgens verzin je verschillende symbolen, plaatjes, foto’s en kleuren, die het thema moeten uitbeelden. Wanneer dit is bedacht, kies je voor een stijl. Dit hangt van jouw eigen smaak af, maar ook van jouw thema. In samenwerking met onze tatoeëerders wordt er vervolgens een mooi en passend ontwerp gemaakt. Dit doen we volledig digitaal en kunnen daarom direct en snel aanpassingen doen.  

Je ziet hier een voorbeeld van twee ontwerpen die Lee aan het zetten is. Het eerste stuk is er op gezet in een eerste sessie. We zetten je sleeve tatoeage in diverse delen, sessies. Jij bepaald zelf wanneer je weer verder wilt gaan met het volgende stuk van je tattoe sleeve De gemiddelde sessie is 4 tot 6 uur maar je kan het altijd in minder of meer tijd doen, dat is volledig aan jou. 

Samen je ontwerp maken met de artist

Onze allernieuwste Inkt voldoet aan alle normen en is van zeer hoogwaardige kwaliteit waardoor de kleuren lang en goed behouden blijven zodat jouw tattoo sleeve ook na jaren nog prachtig is. Tijdens je eerste sessie kun je samen met de artist aan tafel gaan zitten onder het genot van een kopje koffie of thee en maken jullie samen het ontwerp voor je tattoo sleeve. Met onze digitale werkwijze kunnen we alles met beelden en foto’s doen, verkleuren, schuiven, knippen, over laten vloeien, alles is mogelijk. 

Ook black en grey zijn nog steeds erg populair om een sleeve tattoo mee te zetten, hoewel de kleuren tattoo sleeve wel steeds meer in opkomst komt. Ook een black en grey sleeve tatoeage met een enkel kleur accent kan erg mooi zijn. Overleg bij je eerste sessie gerust met de artist en bekijk diverse ontwerpen of variaties die we je kunnen laten zien.

Kom dus ook naar onze moderne Tattoo Shop in Lage Mierde (net onder Tilburg) waar je gratis voor de deur kunt parkeren om jouw persoonlijke en unieke tattoo sleeve werkelijkheid te laten worden. Ook voor Permanente make-up kun je terecht, Yolanda is er in gespecialiseerd en ze is er erg goed in! Je kunt ons gewoon even WHATSAPPEN met je vragen en idee en we zijn je graag van dienst!

VOORBEELDEN

Omdat een sleeve tatoeage erg groot is en veel geld kan kosten, is het belangrijk dat je goed nadenkt over jouw ontwerp. Daarom hebben wij voor jou een paar voorbeelden:

Losse tatoeages combineren: met deze sleeve combineer je kleine tatoeages tot één groot ontwerp, door een achtergrond toe te voegen. Dit is vooral handig wanneer je al één of meerdere kleine tatoeages hebt.

Rondom één element:: met deze sleeve wordt er één element uitgekozen, die de hele sleeve omvat. Door te werken met kleine versieringen kan de sleeve worden aangevuld.

Polynesische sleeve:: met deze sleeve laat je je inspireren door de Polynesische tattoos. Dit zijn vaak grote tatoeages met zwarte elementen, die samen één sleeve vormen.

Je ziet hier een aantal digitale voorbeelden van ontwerpen van een sleeve tattoo. Je kunt er dus in zetten wat je maar wilt en de mooiste (kleuren) effecten creëren. Stuur gerust je plaatjes, foto’s eens door en we denken graag met je mee. Een totale sleeve is niet goedkoop maar je kunt dit juist in meerdere stukken laten zetten. Zo bepaal je zelf hoeveel je er steeds aan uit geeft en hoe lang je er over gaat doet. Onze mening is dat je beter steeds een kwalitatief zeer mooi stuk kunt laten tatoeëren met veel en goed detail werk, als snel en goedkoop een sleeve laten zetten waar je nadien spijt van krijgt, je zet een sleeve toch voor de rest van je leven. 

Mail of app ons gewoon even via de whatsapp button en we zijn je graag van dienst. Stel gerust je vragen waar je mee zit. We reageren altijd snel en wie weet heb jij binnenkort ook zo’n schitterende tattoo sleeve. 

ONZE TATTOO SHOP

Voor een sleeve tattoo kun je bij onze tattoo shop terecht. Onze tatoeëerders beschikken over de kennis en de vaardigheden om samen met jouw een mooie sleeve tattoo te ontwerpen. Neem vooral contact met ons op wanneer je geïnteresseerd bent, zodat wij je kunnen inlichten over de prijs en de mogelijkheden. WHATSAPP ons gerust even en we reageren altijd snel om je zo goed mogelijk te helpen!

NL EN