Realistische Tatoeage

Wil jij de allermooiste REALISTISCHE TATTOO? Kom dan naar Lage Mierde!

Wil je een realistische tatoeage

REALISTISCHE TATOEAGE laten zetten? Tattoo Studio WhiteDog is gespecialiseerd in realistische tatoeages. In onze tattoo shop is het mogelijk om een unieke realistische tattoo te laten zetten, hier komen veel klanten van ver speciaal voor naar Tattoo Studio WhiteDog. Zowel voor color als black & grey kun je prima bij tattoo WhiteDog terecht om deze als realistische tatoeage te laten zetten. Door je tatoeage realistisch te laten zetten, komt het ontwerp echt tot leven. Met de huidige technieken kunnen we bijna elke foto zeer realistisch tatoeëren. Onze artist zet jouw realistische tattoo tot in de aller kleinste details. Met witte highlights en te spelen met donker en licht komt je realistische tatoeage echt tot leven. 

Mocht je geïnteresseerd zijn in het zetten van zo’n realistische tatoeage boek dan tijdig want ze zijn erg populair. Vooral de sleeve kan door middel van een realistisch deel erg mooi en uniek zijn. Er zijn heel veel ontwerpen en afbeeldingen te bedenken om als realistische tatoeage te zetten en door met veel schaduw en contrast te werken lijkt alles echt. Neem contact met ons op om je afspraak vast te zetten, mail of app ons even of maak direct een afspraak via de boekingsbutton. Check ook de FAQ.

Voor contact en een afspraak te maken, WhatsApp ons gerust even en we reageren heel snel!

realistische tatoeage - Color, black and grey tattoo

Bij Tattoo WhiteDog kun je terecht voor zowel color als black & grey tatoeages . Met witte highlights en te spelen met donker en licht komt je realistische tattoo echt tot leven. Vooral een sleeve kan door middel van een realistisch deel erg mooi en uniek zijn. Er zijn heel veel ontwerpen en afbeeldingen te bedenken om als tattoo realistisch te zetten. Door te werken met veel schaduw en contrast lijkt alles echt. Voor een realistische tatoeage is er veel mogelijk, denk bijvoorbeeld aan de volgende items;

  • dieren
  • voertuigen
  • sciencefiction figuren
  • filmsterren
  • portretten
  • combinaties van klokken 

Licht en schaduw - realistische tattoo van leeuw

Door licht toe te voegen aan een object, ontstaat er vanzelfsprekend ook schaduw. Wanneer je deze techniek toepast op een tatoeage, komt deze als het ware tot leven op de huid en ontstaat er een realistisch effect. Er zijn veel ontwerpen te verzinnen die realistisch te tatoeëren zijn en bijna niet van echt te onderscheiden zijn. Vooral bij realistische tattoo ontwerpen gaat het om detail. Dit is de specialisatie van onze artists.

realistische tattoeage - Portret of IDOOL

Portretten zijn erg populair om realistisch te tatoeëren. De Joker die je ziet is door Lee onlangs gezet. Hier zit veel detail in en er is met heel veel verschillende kleuren gewerkt om het tot een realistische tatoeage te laten komen. Wil jij ook zo’n prachtig kunstwerk, laat het ons weten en we denken graag met je mee. 

TATTOO STUDIO WHITEDOG SPECIALIST IN REALISTISCHE TATOEAGES
Voor het zetten van een mooie en realistische tatoeage bent u van harte welkom in onze tattoo Studio te Lage mierde, net onder Tilburg. Neemt gerust contact met ons op over de prijs en de mogelijkheden in onze planning.

Dieren - REALISTISCHE TATTOO

Veel mensen kiezen ervoor om een dier te tatoeëren. Is je hond of kat overleden of wil je je vogel op je arm getatoeëerd hebben, alles is mogelijk. Leg ons je foto voor en we laten je weten wat er mogelijk is. Ook bij dieren zorgen we er voor dat de tatoeage realistisch is en hij precies lijkt op je foto. Vogels hebben vaak prachtige kleuren en kunnen ook heel mooi realistisch gezet getatoeëerd worden in de werkelijke kleuren.

Wil je een tattoo realistisch laten zetten?

Mocht je geïnteresseerd zijn in het zetten van zo’n realistische tatoeage boek dan tijdig. Onze artist zijn erg populair en snel volgeboekt. Klanten komen zelf van ver om Tattoo Studio WhiteDog te bezoeken. Neem contact met ons op om je afspraak vast te zetten, mail of app ons even. Of maak direct een afspraak via de boekingsbutton. Dan weet je zeker dat je terecht kunt bij je favoriete realistische tatoeëerders. Ook voor permanente make-up kun je bij ons terecht, kijk dan even op de PMU website.

NL EN