Portret Tatoeages

Portret Tattoo Borst Foto en tattoo
Portret tatoeage WhiteDog

Portret tatoeages zijn een van de populairste ontwerpen voor tatoeages. Ze kunnen in bijna elke stijl worden gedaan, ze zijn meestal heel persoonlijk en hebben veel betekenis. Een portret tatoeage herdenkt vaak een persoon, of een dier, die een belangrijke rol heeft gespeeld in je leven. Tatoeages worden steeds mooier en realistischer. Voor een goede portret tatoeage is het belangrijk dat de portret tatoeage precies op de foto lijkt. Voor een kwalitatief goede portret tatoeage is er veel oog voor details. Tattoo WhiteDog is de juiste Tattoo Studio als het om portretten gaat. 

HET PORTRET ALS HERINNERING

Als het om tatoeages gaat, dan zijn er meerdere manieren om iemand te herdenken. Een klein symbool kan al heel veel betekenen, maar de meest voorkomende keus voor dit soort tatoeages is de portret tatoeage. Het resultaat zorgt ervoor dat je de persoon (kan ook een dier zijn)  herinnert zoals jij dat wilt. Wij raden je aan om een scherpe specifieke foto mee te nemen die het meest voor je betekent. Als je een foto meeneemt dan kunnen wij het beste ervoor zorgen dat we elk detail en nuance vast kunnen leggen in de tatoeage, zo krijg je een zo realistisch mogelijk resultaat. Portret tatoeages worden meestal in een realistische stijl gedaan, omdat het een stijl is die zorgt dat de unieke eigenschappen van de persoon goed tot zijn recht komen. Je hebt het gezicht zoals jij het je herinnert voor altijd bij je. App of mail ons gerust even om je idee te delen.

EEN PORTRET VAN JE HELD

Het kan natuurlijk ook dat je een die hard fan bent van een artiest, filmster, of personage uit boek of videogame. Dat wil je tonen via een tatoeage. Portretten van sterren zijn heel populair. Populaire keuzes zijn portretten van Star Wars, The Walking Dead, stripfiguren, rocksterren etc., noem het maar en je kunt bij Tattoo WhiteDog terecht om je held of idool zo mooi en gedetailleerd mogelijk te laten tatoeëren. Portret tatoeages van dierbaren worden meestal in black en grey gezet. Portretten van sterren of stripfiguren worden vaker gedaan in kleur. Het geeft ons als tatoeëerder meer vrijheid en ruimte voor creativiteit. Je kunt bijvoorbeeld ook een black en grey portret kiezen en er dan een enkele kleuren tint in te laten verwerken.

VERTROUWEN EN ADVIES

Een tatoeage laten zetten is iets heel persoonlijks en voor de rest van je leven. Kwaliteit is daarom heel belangrijk. Dat geldt voor alle tatoeages maar helemaal voor een portret. Als het goed is staat het voor altijd op jouw lichaam. Het is daarom belangrijk dat je vertrouwen hebt in ons en onze artist. Bij Tattoo Studio WhiteDog gaan we echt altijd voor de kwaliteit en raffelen wij niets af. Maak gerust een afspraak of whatsapp ons gewoon even en we denken graag met je mee om je wensen waar te maken. Tijdens de sessies wordt je bij ons in de watten gelegd, kun je Netflix kijken naar wens en kom je qua eten en drinken ook niets te kort. Dus app ons gewoon en we zien hopelijk in de studio.

NL EN