Piercings

Piercings Tilburg nodig?

Zoek je een piercing Tilburg? Kom dan even naar Studio WhiteDog waar je gratis recht voor de deur kunt parkeren. Wil je een piercing in je oor?, mag je je eerste oorgaatjes / oorbellen laten zetten, of wil je graag een tweede of derde gaatje? dan ben je bij Tattoo Studio WhiteDog aan het juiste adres! Al vanaf € 30,-. 
Als je een keuze hebt gemaakt uit alle leuke oorknopjes, zetten wij een stipje op je oor zodat vooraf te zien is waar het oorgaatje gaat komen. Als dit allemaal gedaan is wordt het gaatje gezet. Het gaatje wordt geprikt, dus niet geschoten, met het allernieuwste en speciaal apparaatje. Dit geeft meerdere voordelen n.l.:

1e Voor kinderen en volwassenen
2e Snel
3e Precies
4e Hygiënisch
5e Elke oorbel is per stuk steriel verpakt
6e Zo goed als pijnloos

Wij werken met het systeem System75™ van Studex. Dit allernieuwste systeem is gefabriceerd in de U.S.A. en voldoet aan de hoogste hygiëne normen. Met dit systeem worden geen gaatjes geschoten maar gezet; de oorbel is zo scherp als een piercing- naald. Een absolute aanrader voor kinderen omdat het nauwelijks hoorbaar is, waardoor de schrikreactie beperkt blijft.
Na het zetten moeten de oorknopjes zes weken gedragen worden, alvorens je van oorknopjes mag wisselen.

Wij hanteren geen leeftijdsgrens voor het zetten van oorknopjes. Ben je nog geen zestien jaar oud, dan heb je wel toestemming van je ouders nodig.
Wil je oorgaatjes laten zetten? Contact ons dan even via WHATSAPP. Maak een afspraak door te WHATSAPPEN of boek direct via de boekingsbutton. Dus voor een piercing in Tilburg, zien we je graag naar onze studio komen!

Wist je dat we ook permanente make-up doen! Dus voor een wenkbrauwen tattoo of een eyeliner tattoo kun je contact opnemen met Yolanda, eigenaresse en gecertificeerd PMU specialiste. 

Piercing Tilburg nodig?
NL EN