Over ons

Tattoo Shop Tilburg Tattoo WhiteDog

De gezelligste tattoo shop

Onze sfeervolle studio is modern, licht en ruim opgezet. Er heerst altijd een relaxte sfeer in de studio, de mooie planten, onze unieke panoramamuur, relaxte surround muziek, geurmachine en zeer comfortabele, volledig elektrisch bedienbare stoelen dragen bij tot een unieke beleving die voor ontspanning en comfort zorgen bij onze klanten tijdens de tatoeage sessie. We werken met de allernieuwste, beste technieken en materialen en tijdens je sessie kun je je favoriete serie of film op Netflix kijken, lekker ontspannen dus! 

Als je onze studio binnen treed wordt je direct vriendelijk begroet door onze medewerkers. Ze zullen goed voor je zorgen tot het moment dat je weer naar buiten gaat. Of dit nu is met een hapje en een drankje of een deken als je het koud hebt, wij zorgen goed voor je! Zelfs je auto kun je voor de deur of op het grote plein tegenover onze studio gratis parkeren. 

De allernieuwste technieken

We werken met de allernieuwste digitale ontwerp technieken waardoor je samen, direct met de tattoo artist je eigen ontwerp maakt of aanpast, dat gaat razendsnel en wijzigingen kunnen ook direct, snel en eenvoudig worden doorgevoerd voor een perfect ontwerp. Ook onze materialen en tattoo machines zijn altijd van de allernieuwste kwaliteit en techniek, top materiaal dus voor top kwaliteit tatoeages te kunnen zetten. 

Ook voor het verwijderen van oude tatoeages kun je terecht bij artist Yolanda welke gecertificeerd removal specialist is. Het team van tattoo studio WhiteDog kijkt ernaar uit om ook jou de meest exclusieve, professionele en meest klantvriendelijkste tattoo ervaring van Nederland te geven!  

JE MAG ONS ALTIJD EVEN APPEN MET VRAGEN, NET ZO MAKKELIJK EN SNEL!

Het team van tattoo studio WhiteDog kijkt ernaar uit om je de meest exclusieve, professionele en klantvriendelijkste tattoo ervaring van Nederland te geven!
Heb je vragen of wensen? Neem dan gerust even contact met ons op via het contactformulier of eenvoudig via whatsapp.

NL EN