FAQ

INFORMATIE - VRAGEN - AFSPRAAK MAKEN - WHATSAPP GEWOON EVEN en we reageren snel!

De sessie tijden is altijd een schatting, afhankelijk van moeilijkheid, complexiteit, soort huid, kleuren inkt, grootte, plaats.

Online kun je kiezen uit 2, 4, 6 of 8 uur. De 2 uur sessie is een kleine tattoo, stencil maken, alles voorbereiden en de tattoo zetten gaat al snel richting minimaal 2 uur.

Voor een iets grotere tattoo van zo’n 10 / 20 cm is 4 uur minimaal nodig. Voor 6 uur kun je als richtlijn 20 / 30 cm. Zowel de 6 uur als 8 uur is te boeken voor de grotere tattoos en met vervolg sessies zoals o.a. een sleeve. Onze artists gebruiken uw sessietijd zo efficiënt mogelijk maar de kwaliteit van uw tattoo staat altijd voorop!

I.v.m. Covid-19 hebben wij diverse extra maatregelen genomen, je wordt hierover via de bevestigings-email geïnformeerd.

Stuur je idee met voorbeeld of plaatje naar info@tattoowhitedog.nl en wij reageren binnen 24 uur op werkdagen.

Ja, we hebben een officiële GGD-keuring gehad welke elke drie jaar plaatsvindt. De originele vergunning hangt in onze tattoo studio.

Deze kun je vinden op de website van de GGD.

Elke naaldmodule is steriel verpakt en wordt in jouw bijzijn geopend.

Ja wij doen bijna alle stijlen. Twijfel je, stuur dan je idee/ontwerp even naar info@tattoowhitedog.nl of stuur even een appje en we reageren snel, zeker binnen 24 uur.

In ons uniek online boekingssysteem vind je per artist de bijbehorende tarieven. We maken in sommige gevallen ook een vaste prijsafspraak, WHATSAPP dan even.

Dat heeft te maken met hun ervaring, niveau en specialisatie. Al onze artists zetten kwalitatief mooie tattoos.

Je betaalt altijd de werkelijke sessie tijd! Dus ook als deze korter is!

Om te voorkomen dat mensen niet komen naar de gereserveerde sessie. De tijd van de artist staat gereserveerd en als iemand toch niet komt heeft onze artist geen werk op dat moment. De aanbetaling vergoed dan nog een klein stukje van de sessie. We gaan ervan uit dat als je aanbetaald, je ook naar de sessie komt.

Elke aanbetaling is 100 euro.

Je kunt je boeking binnen 24 uur kosteloos annuleren, daarna brengen wij je aanbetaling in rekening.

Vermeld altijd de stijl (lettering, portret, hondenkop, dotwork, realistisch etc.), grootte in cm (bijvoorbeeld 10/30), lichaamsdeel, zwart/grijs of kleur.

Nee, dit kun je bij de (eerste) sessie meenemen. We maken dan het ontwerp en of het stencil

Een stencil is een afdruk van je foto of plaatje op speciaal papier waarmee we het afdrukken op het lichaamsdeel.

Je tattoo goed verzorgen volgens de nazorginstructies die je van ons mee krijgt. We leggen dit ook duidelijk uit in de studio.

Dat is per persoon verschillend. Sommige mensen vinden het meevallen en andere vinden het vervelend.

Dit is per persoon verschillend maar om dit zoveel mogelijk te voorkomen raden we je aan om 24 uur voor het zetten van de tattoo en tijdens het tatoeëren geen cafeïne en alcoholhoudende drankjes te nuttigen. Omdat cafeïne en alcohol het bloed verdunnen.

Je kunt op recept een verdovende crème aanvragen bij je huisarts. Deze kun je volgens de gebruiksaanwijzing aanbrengen, ruim voor je afspraak (zie de bijsluiter).

De aanbetaling per bank. Je ontvangt hier instructies over in de bevestigingsmail. Na de sessie is er in de studio pin betaling mogelijk.

Wij hebben geen contant geld in huis. Dit ook i.v.m. de veiligheid van onze medewerkers. Creditcardbetaling is ook mogelijk.

Ja je krijgt altijd automatisch de btw-factuur via email toegestuurd.

Kinderen niet i.v.m. onze strenge veiligheids- en hygiëneregels. Je bent vrij om iemand mee te nemen maar deze dient in onze wachtruimte te blijven wachten en mag niet mee naar de behandelruimte i.v.m. hygiëne en veiligheid.

Je kunt op het plein aan de overkant van de studio gratis parkeren.

Ja de bus stopt bijna voor de deur bij het plein tegenover de studio.

Heb je andere vragen, whatsapp ons of stuur een email naar info@tattoowhitedog.nl

Bij voorkeur ontvangen we je vragen app of per email en reageren we binnen uiterlijk 24 uur maar meestal snel op de dag zelf.

NL EN