Dotwork Tatoeages

Wil jij de allermooiste DOTWORK TATOEAGE? Kom dan naar Lage Mierde! Wil je een stukje rijden voor de allermooiste tattoo?

Voor een dotwork tatoeage kun je ook terecht bij Tattoo White Dog. We kunnen de allermooiste dotwork tatoeages zetten en ontwerpen. Heb je een idee of een voorbeeld plaatje van Dotwork, stuur het ons gerust even door via email of whatsApp. Maak voor een Dotwork tatoeage een afspraak bij Yolanda of Whatsapp haar gewoon even. Bij Tattoo WhiteDog maken we de mooiste Dotwork ontwerpen samen met jou, alles helemaal digitaal dus we kunnen eenvoudig aanpassingen doen. We hebben diverse voorbeelden in de studio om met jou te bekijken en iets moois voor je te maken. 

We kunnen een dotwork tattoo ook combineren met iets realistisch of lijnenspel. Alles is daarin natuurlijk mogelijk. Onze studio is gelegen in Lage Mierde, slechts 20 minuten onder Tilburg waar je GRATIS voor de deur kunt parkeren. Tattoo WhiteDog staat bekend om onze gastvrijheid en service naar onze klanten. Zo werken we met de allernieuwste en beste technieken op tattoo gebied! 

Wat is dotwork?

Dotwork is een tatoeage die uit lichte en donkere stipjes bestaat. Er kunnen ook mandala’s mee worden getatoeëerd. Met een Dotwork tattoo worden er hele bijzondere en speciale effecten bereikt. Een dotwork wordt regelmatig gezet in combinatie met andere stijlen zoals lijnen, maori en geometrie wat een prachtig effect geeft, de mogelijkheden zijn oneindig. Wil jij ook een bijzondere Dotwork Tattoo, neem dan contact met ons op. Stuur een mailtje of nog handiger en sneller, WHATSAPP ons gewoon even en we reageren snel.

Ook wenkbrauwen tattoo

Niet alleen voor een dotwork tatoeage maar ook voor permanente make-up zoals een wenkbrauwen tattoo of een eyeliner tattoo kun je bij WhiteDog prima terecht. Artist Yolanda is er erg goed in en is gecertificeerd PMU specialiste. Voor contact, WHATSAPP even voor meer informatie of een afspraak.

NL EN