Bloemen Tatoeages

De allermooiste BLOEMEN TATOEAGE

Bloemen tatoeages zijn ontzettend populair en dat heeft diverse redenen. Zo zijn bloemen erg veelzijdig, waardoor je de keuze hebt uit heel veel verschillende soorten bloemen. Denk bijvoorbeeld maar eens aan een zonnebloem of een roos. Behalve de veelzijdigheid van bloemen zijn bloemen ook erg mooi om te zien. Het is daarom dan ook erg fraai om een bloemen tattoo op je lichaam te laten plaatsen. Artist Yolanda is de aangewezen artist om de allermooiste bloemen in kleur te tatoeëren. Je kunt haar het beste via WHATSAPP een berichtje sturen.

EÉN BLOEM OF LIEVER MEERDERE BLOEMEN?

Als je een bloemen tatoeage wil laten zetten, dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Je las al eerder dat je bijvoorbeeld kunt kiezen tussen een roos of een zonnebloem, maar daarnaast is het ook nog een optie om bijvoorbeeld een keuze te maken voor een hyacint of een blauwe druif. Heb je er daarnaast weleens over nagedacht dat het ook mogelijk is om meerdere bloemen op je lichaam te laten plaatsen? Bloemen worden bovendien ook vaak gecombineerd met een insect, zoals een vlinder of een bij. Er is dus genoeg om over na te denken!

Een bloemen tattoo met KLEUR OF BLACK AND GREY

Bloemen hebben de mooiste kleuren, daarom is een bloemen tatoeage erg mooi om in kleur te laten tatoeëren. De huidige kleuren inkt is van super kwaliteit waardoor deze erg mooi blijven. Deze kleuren inkt zijn de laatste jaren enorm verbetert. Een bloemen tatoeage kan van een mooie enkele bloem of een combinatie van diverse bloemen gemaakt worden. Ook een bloemen tattoo van de roos blijft natuurlijk populair. Heb je misschien een idee of al wat plaatjes neem dan even contact met ons op, stuur je idee, vragen gewoon even per email of WHATSAPP naar ons toe en we reageren snel. Kijk ook even bij de FAQ.

INSPIRATIE OPDOEN

Heb je wat extra inspiratie nodig? Dan kun je overwegen om eens meerdere afbeeldingen van bloemen op het internet te bekijken. Een andere optie is om afbeeldingen van de meest populaire bloemen tatoeages te zoeken, omdat de kans groot is dat er ook een mooie variant voor jou tussen zit. De meest populaire bloemen voor een tatoeage zijn: roos, lotus, orchidee, lelie, paardenbloem en kersenbloesem. Een andere tip: bekijk ook eens wat de betekenissen van verschillende bloemen zijn. Misschien is er wel een bloem die goed past bij jouw persoonlijkheid of jouw levensloop. Voor contact kun je altijd een WHATSAPP sturen en we reageren snel! Voor permanente make-up kun je ook prima bij WhiteDog terecht, Yolanda is gecertificeerd specialiste.

NL EN