3D Tatoeage

Wil jij de allermooiste 3D TATOEAGE? Kom dan naar Lage Mierde! Wil je een stukje rijden maar wel de allermooiste tattoo?

In onze Tattoo Shop is het mogelijk om 3D tatoeages te laten zetten. De meeste tatoeages zijn 2D: dit zijn vaak platte plaatjes op de huid en zijn niet erg spannend. Door je tatoeage in 3D te laten zetten, komt het ontwerp als het ware tot leven. Dit is een erg mooi en realistisch effect en biedt zeker meerwaarde aan jouw tattoo. We hebben de juiste tattoo artists om een prachtige 3D tattoo te zetten in zowel Black and Grey als ook in de mooiste kleuren. Mocht je geïnteresseerd zijn in het zetten van zo’n 3D tatoeage, lees dan vooral even verder.

3D Tattoo STIJL

Normaal gesproken worden tatoeages in 2D gezet. Bij deze tatoeages zie je alleen de hoogte en de breedte. Door een tattoo in 3D te zetten, wordt er een derde dimensie toegevoegd: diepte. Deze diepte wordt gecreëerd door het perspectief en het gebruik van licht en schaduw:

Perspectief: 

Door verschillende objecten in de tattoo een andere grootte te geven, zijn wij in staat om afstand in te schatten. Alles wat ver weg staat, wordt klein gemaakt. Objecten die dichtbij staan, worden groot gemaakt. Op deze manier ontstaat er een 3D effect.

Licht en schaduw: 

Door licht toe te voegen aan een object, ontstaat er vanzelfsprekend ook schaduw. Wanneer je deze techniek toepast op een tatoeage, komt deze als het ware los van de huid en ontstaat er een 3D effect.

VOORBEELDEN 3D TATOEAGES

Er zijn veel ontwerpen te verzinnen die dankzij een 3D effect tot leven kunnen komen. Vooral bij realistische ontwerpen biedt een 3D effect een meerwaarde. Denkt u bijvoorbeeld aan:

Dieren: veel mensen kiezen ervoor om een dier te tatoeëren. Dankzij een 3D effect zullen deze dieren levensecht lijken. Zelfs bij de meest kleine dieren kan aan een tattoo 3D effect worden toegevoegd. Vlinders, spinnen e.d. zijn hier uitermate geschikt voor. Artist Yolanda is hier zeer bekwaam in, app haar gerust even met je wensen.

Portret: dankzij het gebruik van licht en schaduw komt een portret pas écht tot leven. Een 3D effect zorgt ervoor dat een portret realistisch wordt, wat vanzelfsprekend erg belangrijk is bij dit type tatoeage.

Biomechanisch: een biomechanische tattoo is erg populair en biedt een cool effect. Dankzij het toevoegen van een 3D effect kan een tatoeëerder ervoor zorgen dat het biomechanische onderdeel wordt van jouw eigen lichaam.

 

ONZE TATTOOSHOP

Voor het zetten van een mooie en realistische 3D tatoeage bent je van harte welkom in onze tattooshop. Onze tatoeëerders beschikken over de kennis en vaardigheden om voor jou een passend ontwerp te maken. Neem gewoon eens vrijblijvend contact met ons op over de prijs, je vragen, wensen en de mogelijkheden. Je kunt dit het beste doen door even een whatsappje te sturen of een email. We reageren altijd snel. We zien je hopelijk snel in onze prachtige moderne shop voor je 3D tattoo! Kijk ook eens even op de pagina FAQ.

3D TATTOO - DIEPTE EN DETAILS

Voor een mooie 3D tatoeage hebben we teneerste een kwalitatief goed plaatje of afbeelding nodig, hoe beter de kwaliteit, hoe beter het resultaat. Bij voorkeur een HD foto. Twijfel je, contact ons dan even of stuur een WHATSAPPJE.

Haar Tattoo, Eyeliner Tattoo of Wenkbrauwen tattoo nodig?

Ook voor Permanente make-up zoals PMU wenkbrauwen, lippen, eyeliners maar ook Haarpigmentatie kun je prima bij Tattoo WhiteDog terecht. Yolanda, eigenaresse is er gecertificeerd specialist in.

NL EN